Tijdens zijn aantreden had Kristof een gedegen leerschool achter de rug : 2,5 jaar Sea Grill in Brussel en 1,5 jaar Hof van Cleve in Kruishoutem. Hij bracht direct vernieuwing in de zaak en nog geen jaar later had hij een onderscheiding op zak: laureaat van de Zilveren Pollepel 2006, een wedstrijd voor jong talent. Inmiddels is Ter Leepe bekroond met een Michelinster.
De waardering voor zijn kookkunsten is er sindsdien niet op achteruitgegaan. Dit komt omdat hij zich in de kijker werkt met een inventieve, bewerkelijke, maar evenwichtige keuken waarin nieuwe technieken hun plaats vinden.
Bij restaurant Ter Leepe ervaar je een culinair avontuur dat met veel liefde is gecreëerd om u, als gast, te plezieren.
Tot in het kleinste detail alles tot zijn recht laten komen, daar staat de keuken van Ter Leepe voor. Smaken en aroma’s tot in de finesses benutten en uitwerken.
Een bijzonder mooie plaats met een bijzondere gastronomie, dat proef je…
De gasten verlaten Ter Leepe met een grote glimlach en een voldaan gevoel.
Gastvrijheid, hartelijkheid en spontaniteit vind je terug in de bediening, de inrichting en in de creatieve keuken.